Humor om inredning - Schyffert & Lindström


Klockrent som jag bara måste se!
Föreställningen heter Ljust & Fräscht och ska handla om inredning.
Nedan text är saxat från Blixten & co
Foto: Carl-Johan Paulin


Den 28 januari på Berns Salonger i Stockholm är det premiär för årets stora underhållningshändelse - krogshowen Ljust & fräscht med Fredrik Lindström och Henrik Schyffert.


Vi svenskar måste vara världens trendängsligaste folk. Vi vågar snart inte ens köpa en soffkudde utan att rådfråga en expert.

Om du på något sätt tvivlar på att vi har blivit inredningsextremister kan du lyssna av konversationerna på närmsta latteställe där du får höra begrepp som bostadskarriär, ikeaväder, hemmafixaren, spishäll, containerfynda, hemnetknarkande, bostadsannonsporr, obduktionssalsminimalism, parmiddagsknäckare, master bedroom - ord som inte existerade för tio år sedan.

Under vinterns stora krogshow ska Fredrik Lindström och Henrik Schyffert försöka besvara frågor som varför klädkammaren har bytt namn till walk in closet? Är köket vårt nya finrum? Kommer dagens trendiga fondtapet en gång vara lika hopplöst ute som bidé?

Det här och mycket annat får du svar på när Sveriges två mest framstående komiker för första gången står på scen tillsammans när de intar Berns klassiska salonger i vår.

Kom och njut av två av Sveriges mest populära underhållare och en trerätters-middag på linneduk rakt under Berns magnifika kristallkronor.


Kommentarer
Postat av: Susanna

Vi skall gå på den!

2010-09-08 @ 12:31:18
URL: http://brownbeans.wordpress.com/
Postat av: Alexandra

Den verkar intressant.Vilka härliga bilder på balkongerna.Det är verkligen häftigt med olika färger.Jag skulle vilja ha en turkos balkong.

2010-09-08 @ 19:19:05
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: bitte

Hej skulle du vilja va snäll och gå in på den här länkenhttp://nelly.com/newProducts.asp?qNavigation=&qNavigationId=4&navName=senast-inkommet-man&genderName=klder-fr-kvinnor&query=&campaignpage=campaign_template_id_66&language_id=1&urltype=rewritten&keep=nyheterOch rösta på den tjej det står Linda Anderson på.

Skulle bli väldigt väldigt glad ifall du vill hjälpa mig.Kram

2010-09-08 @ 20:46:35
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: Elin Engman

Valdigt snyggt!

2011-09-24 @ 01:49:44
URL: http://billiga-webbhotell.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback