Nu är mockasiner inne


Säsonngen är här och som ett brev på posten läser jag att Sally Bazar säljer Mocklis

Trallade dit i regnet och lade vantarna på ett par med kurbits, dock fanns inte storleken inne men snart så får de in storleken min son behöver. Visst är de underbara?Foto: MocklisDrömmen... som inte kommer att slå in

Denna ligger till salu. I ett område där jag vill bo. Här bor man centralt och i ett myspysigt område där man dessutom har Bagaren & Kocken ett stenkast bort (med lite överdrift)
Ligger på Balsamingatan 39

Foton: BjurforsTrasmattor

Det är hett och det väcker sån ånger i mig att det gör ont. Dels att jag i min ungdom fick massor av hemvävda trasmattor av min farmor som numera inte är i livet. Dessa var då missförstådda på den tiden och finns ej längre kvar i min ägo. Vad som är bra är att de går att få till överkomligt pris på flera ställen blandannat Bolagret. Dock saknar de affektionsvärde för mig men kanske får skapa sin egen historia
Humor om inredning - Schyffert & Lindström


Klockrent som jag bara måste se!
Föreställningen heter Ljust & Fräscht och ska handla om inredning.
Nedan text är saxat från Blixten & co
Foto: Carl-Johan Paulin


Den 28 januari på Berns Salonger i Stockholm är det premiär för årets stora underhållningshändelse - krogshowen Ljust & fräscht med Fredrik Lindström och Henrik Schyffert.


Vi svenskar måste vara världens trendängsligaste folk. Vi vågar snart inte ens köpa en soffkudde utan att rådfråga en expert.

Om du på något sätt tvivlar på att vi har blivit inredningsextremister kan du lyssna av konversationerna på närmsta latteställe där du får höra begrepp som bostadskarriär, ikeaväder, hemmafixaren, spishäll, containerfynda, hemnetknarkande, bostadsannonsporr, obduktionssalsminimalism, parmiddagsknäckare, master bedroom - ord som inte existerade för tio år sedan.

Under vinterns stora krogshow ska Fredrik Lindström och Henrik Schyffert försöka besvara frågor som varför klädkammaren har bytt namn till walk in closet? Är köket vårt nya finrum? Kommer dagens trendiga fondtapet en gång vara lika hopplöst ute som bidé?

Det här och mycket annat får du svar på när Sveriges två mest framstående komiker för första gången står på scen tillsammans när de intar Berns klassiska salonger i vår.

Kom och njut av två av Sveriges mest populära underhållare och en trerätters-middag på linneduk rakt under Berns magnifika kristallkronor.


Vilken färg vill du ha på balkongen?


Ni som haft vägarna förbi Eriksberg i Göteborg har sett dem

Jag älskar denna synen då man åker förbi

Vad tycker ni?

Foton: Boplatsgbg

Färgsprakande och piggt vardagsrum


Än en gång svimmar man över något mycket vackert hos den underbara bloggen Tipsy Tessie
En blogg att hämta vitamininjektioner ifrån

Mer bilder på detta finns i inläggetFoto: http://tispsytessie.blogspot.com/2010/08/nytt-i-vardagsrummet.html

Om

Min profilbild