Skoförvaring


Jag tillhör dem som lever i ett husåll där båda har väldigt mycket skor samt liten förvaringsmöjlighet.
Och skor tycker jag i så liten skala ska stå framme i hallen. Ger ett så stökigt intryck annars. Är det inte tråkigt att komma hem till folk och det första du ser är horder av kläder och skor det första du gör och förvaringen tar sån plats att du knappt tror du kommer in

I dagsläget har vi Ikeas skoskåp i plast som vi genom två lägenheter ha kunnat öka på allteftersom vi haft mer väggyta. Mn rekommendation är att köpa fler än färre för där kan man slänga ner alla skor oavsett om de används ofta eller ejMen vilket skoställ ska vi investera i nu då vi flyttar?
Dvs där man slänger av skorna man använder för dagen och där gäster kan ställa av sig?

Skoskåpen hänger självklart med och ska fyllas på då vi kommer få en längre hall. Tänkte toppa dem med en hylla ovanpå så de får ett trevligare intryck.

Kanske Shoerack 10 från Perigot?
Tar mer plats på höjden än bredden vilket är bra i hallen tycker jag


IKEAS nya skohylla PLINGA tyckte jag mycket om. Inte så tråkiga som de traditionella och inte så mastig

Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Ett tips till ytterdörren är att dekorplasta in den. Det finns olika "ytskikt" på dekorplast och i många fräcka färger. Mellmine.se har en hel del. Det finns som ser ut som trä och allt möjligt. :) Då kan ni lätt förändra dörren också. Byta färg osv. :)Lycka till med nya lyan! :)De där skoskåpen är super! Sambon tyckte först det var "smäck" när jag ville köpa dem. Men nu är han nöjd. Vi har ju klätt in våra med målade mdfskivor. Blir kanon och man kan lättare ställa saker ovanpå, utan att det blir "snett". :)2009-10-07 @ 14:07:50
Postat av: Materielltjej

Tack för tipset! Kan bli att vi bara dekorerar med figurer. Finns många alternativ :)Jag kan erkänna att jag tyckte att de först såg billiga ut (skåpen). Men är glad nu att vi köpte dem så vi kan satsa på fler. Flyttar man ngn gång till större så kan de ju ta plats i tvättstugan eller i "walk-in-closeten". I grund och botten älskar jag ju plast så jag vet inte vad jag tänkte. Var inne på modeller i trä och det hade blivit tre ggr dyrare och vi hade inte kunnat köpa några större volymer.

2009-10-07 @ 14:17:48
URL: http://materielltjej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback