Mitt bästa flyttips


Jag sitter i ett fullständigt kaos. Flyttade i helgen och saker flyttas fram och åter mellan rummen då vi rensar, färdigställer etc. Känns som ett projekt som aldrig kommer att ta slut. Varför köper man så mycket skit!
Och med en liten kille i hushållet som ser att vi är fokuserade på att få något gjort pockar på ännu mer uppmärksamhet.

Lägenhet som vi flyttat in i är ej heller ngn renovering på så det är bara det att vi har så mycket grejer som ska placeras och rensas. Drog nämligen in allt från förrådet i lägenheten så det en gång för alla skulle gås igenom så vi någon gång slipper släpa runt på saker vi inte använder. Någon som känner igen det där? Vad är det man har i förrådet egentligen?

Så nu har det hittills blivit 5 kartonger till välgörande ändamål och fortsatt Traderande som jag alltid har hållt på med.

Så inte mycket läsande av bloggar och ej heller några egna uppdateringar.

Mitt bästa tips till Er som ska flytta är:

Packa inte i tidningspapper, ta allt linne (kökshanddukar, handdukar, örngott, lakan etc) som ändå ska med i flytten och emballera med det istället.
Jag själv har ju fobi för papper och trycksvärta, ryser av tanken att hålla på med papper.
Sen blir man ju så sotig sen så måste ju allt diskas.
bloglovinKommentarer
Postat av: Camilla

Jag förstår din frustration, vi flyttade precis också. När vi väl hade fått någorlunda ordning, ja då började vi med renoveringen så nu har vi 2 månaders-kaos-jubileum...Ha en skön helg!

Kram

Camilla

2009-11-06 @ 09:52:36
URL: http://desajn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback